Collectie

Barton Perreira

Afkomstig uit Los Angeles, staat Barton Perreira voor tijdloos, glamour, chic en kwaliteit. De kwaliteit is te danken aan de producten waaruit de monturen bestaan. Voornamelijk gebruiken de ontwerpers Japans acetaat wat nog wordt gemaakt en gedroogd op de ouderwetse manier.
Lees verder

Bottega Veneta

Bottega Veneta werd in 1966 in Vicenza, Italië opgericht door ondernemers Michele Taddei en Renzo Zengiaro. Michele Taddei was toen getrouwd met Laura Braggion, die samen met hem het bedrijf ontwikkelde. Het bedrijf ontwikkelde een onderscheidend ontwerp van leerweefsel, intrecciato genaamd, dat op de buitenkant van veel van zijn producten werd gebruikt en op grote […]
Lees verder

Cartier

Cartier is vooral bekend van de internationaal beroemde horloges die wereldwijd gezien worden als statussymbool. Het merk is in 1900 opgericht door Louis Cartier, een Franse goudsmid die in 1904 het eerst echt werkende polshorloge uitvond.
Lees verder

Cazal

Cazal staat bekend om zijn extravagante brillen. Het is niet voor niets dat ze zeggen: Cazal, maximalism. De (zonne)brillen zijn in de stijl van de 70's, 80's en 90's. Cazal is één van de meest opvallende merken in de brillenwereld.
Lees verder
1 2 3 4 5 6