Céline

De Invloedrijke Britse ontwerper Phoebe Philo nam het Frans merk Celine over in 2008 en maakte Celine tot een echte must have merk. De brillen zijn behalve minimalistisch ook erg luxe en speciaal voor de moderne vrouw ontworpen.

Celine is een merk dat de trends tijdens de fashionweek goed weergeeft. Tijdens elke fashionweek stelen ze keer op keer de show met hun echte fashion brillen. Het merk is een van de grote koplopers op het gebied van fashion en brillen. Deze combinatie zorgt voor de perfecte brillen, waar bijna elke vrouw meteen voor valt.

De Celine ontwerpen zijn begeerd, mooi, en gewaagd. De retro modellen zijn uit acetaat en in verschillende kleuren te koop. Celine staat voor gepolijst cool en past bij elke outfit of gelegenheid. Onopvallende brillen verkoopt Celine niet. Het zijn echte trendy eye-catchers, iets wat wij vrouwen helemaal niet erg vinden!

AKKERMAN EYE FASHION verkoopt de welbekende Celine brillen. U mag ze altijd bij ons passen en om advies vragen, ons team staat altijd voor u klaar!

MerkCéline
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen
Websitehttps://www.celine.com/
Celine