Chanel

Gabrielle ‘Coco’ Chanel richtte in 1913 een hoeden- en accessoirewinkel op en twee jaar later opende zij haar eerste couturehuis in Biarritz. In de twintigerjaren staat Coco Chanel bekend als Koningin van de Mode. Ze zorgde ervoor dat de oncomfortabele mode waarin veel vrouwen korsetten droegen, plaats maakte voor een meer comfortabele look; de garçonne-look. Inmiddels staat ontwerper Karl Lagerfeld als ruim 20 jaar aan het hoofd van het Franse Modehuis Chanel.

Het merk Chanel heeft naast schoenen, tassen en juwelen in het Modehuis sinds 1965 ook eyewear in de collectie toegevoegd. De comfortabele, luxe en functionele stijl is hier duidelijk in terug te zien. In de zonnebrillencollectie worden eveneens de schitterende materialen gecombineerd met een perfecte afwerking, voorzien van authentieke herkenbare Chanel details.

De Chanel brillen zijn sinds de invoering heel snel gegroeid. De vraag was enorm en het liep super goed. Chanel, die zich op het gebied van brillen echt richt op de vrouwen, maakt van elke bril iets speciaals. U zou de brillen van Chanel direct herkennen aan hun unieke details. Elke Chanel lijn en kleur heeft een ander effect en zo past er bij elk type vrouw een type Chanel bril. 

De brillen zijn al enige tijd bij ons verkrijgbaar. Het merk is super populair in onze winkel, daarom zorgen wij ervoor dat wij een goed aanbod aan Chanel brillen voor u in de winkel hebben.

MerkChanel
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen
Websitehttps://www.chanel.com/nl_NL/
Chanel
Chanel