Chloe

Chloe

AKKERMAN EYE FASHION presents to the ladies, Chloé. She’s beautiful, elegant, modern and classic. Basically, Chloé has it all. Come visit the new member of our collection at our store at Kruiskade.

Het merk, Chloé, werd opgericht in 1952 door Gaby Aghion, een Parijse dame die geboren werd in Egypte. De brillen stralen een warme, elegante en vrouwelijke Parijse charme uit. In de jaren 50 was het merk was een echte pionier op het gebied van brillen. De ontwerpen van de monturen zijn veelal klassiek die in een modern jasje zijn gestoken. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunt u niet meer om dit merk heen.

Chloe ontwerpt prachtige en elegante brillen. De modellen spelen met volumes en kleuren. Een combinatie van lijnen en vormen die de brillen interessant maken. Gebaseerd op de laatste trends slaat Chloé elk seizoen weer een nieuwe geslaagde weg in. Vandaag de dag hebben Hollywood sterren als Kirsten Dunst, Nathalie Portman en LouLou Doillon een liefde voor het elegante Franse merk.

MerkChloe
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen
Websitehttps://www.chanel.com/nl_NL/