Dolce & Gabbana

In 1985 lanceren Domenico Dolce en Stefano Gabbana hun eerste damescollectie. Na het lanceren van lingerie en beachwear, herencollecties, dames parfum, een horlogelijn en kids wear, volgt in 2006 Dolce & Gabbana eyewear. Het Modehuis is sinds de oprichting gevestigd in Milaan en is hét boegbeeld van Italiaanse luxe en elegantie.

Het Italiaanse karakter van de ontwerpers komt sterk terug in de collectie brillen van Dolce & Gabbana. De ontwerpen van het merk zijn eigentijds en vernieuwd. De nadruk van het merk ligt in het gebruik van contrasten, details, creativiteit en sensualiteit. De hippe creaties maken een duidelijke onderscheiding tussen heel vrouwelijk of mannelijk.

Elk jaar lanceren Domenico Dolce en Stefano Gabbana een fantastische collectie brillen, waarbij ze zichzelf elk jaar weer overtreffen. Voor elk type man of vrouw maken zij een fashion bril gericht op de mode van dat moment.

Wij bij AKKERMAN EYE FASHION zijn erg blij met het frisse merk Dolce & Gabbana. Door de toegankelijke prijzen is het ook voor u niet onbereikbaar een Dolce & Gabbana bril toe te voegen aan uw collectie. Onze voorraad van dit merk is altijd goed aangevuld. Kom dus gerust langs en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

MerkDolce & Gabbana
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen