Dsquared2

Dsquared2

Dean en Dan Caten, tweelingbroers uit Willowdale in Toronto, begonnen hun pad in de mode aan de Parson’s School of Design in New York City in 1984. Acht jaar later verhuisde het Canadese duo naar Italië met het oog op het creëren van hun merk. Na samen te werken met enkele van de meest gevierde modehuizen van Italië, presenteerden de ontwerpers in 1995 hun eerste herencollectie onder het label Dsquared2. De presentatie markeerde het debuut van de extravaganza’s van de catwalkshow van Dsquared2, die de aandacht trok van journalisten en kopers van over de hele wereld.

De filosofie van Dsquared2 is een edgy mix van Canadese iconografie, verfijnd Italiaans maatwerk en speelse sensualiteit. De collecties zijn een naadloos samenspel van contrasten: sportief en glamoureus, ontspannen en extravagant, mannelijk en vrouwelijk, waardoor een onderscheidend concept van alternatieve luxe ontstaat. Onlangs hebben de Dsquared2-collecties een verfijnde voorsprong gekregen met behoud van de sexiness ingebed in het DNA van het merk. Dean en Dan Caten verdelen hun leven tussen Milaan en Londen, en de Dsquared2-collecties worden geproduceerd in Italië, wat leidt tot het motto van het merk: “Born in Canada, Living in London, Made in Italy”.

Uitgaande van de eerste brillencollectie die in 2008 met Marcolin werd ontwikkeld, drukken de zonnebrillen en brillen van Dsquared2 hun identiteit uit met een vleugje glamour en oneerbiedigheid waarbij vintage en eigentijdse vormen worden gecombineerd met moderne materialen, kleuren en texturen. Opvallende kleurcombinaties en afbeeldingen met coole styling zijn het kenmerk van de Dsquared2-frames.

Dsquared2 Eyewear is gericht op modeverslaafden met oog voor detail en een zeer iconische stijl. Ze durven en durven hun persoonlijkheid met vrijheid en gemak uit te drukken.

MerkDsquared2
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen