Eque.M

Een van ‘s werelds meest invloedrijke ontwerpers, die ook oprichter is van Frency & Mercury, heeft een nieuwe collectie gelanceerd onder een nieuw merk onder de eigen naam Eque.M. Frency & Mercury begint met meer dan een naam voor brillen. Het is een beweging die in 2005 is begonnen met het onveranderlijke motto: laat jezelf net zo gracieus zijn als je bent.

‘Bold and Fearless’ vormt de kern van de onveranderlijke ethiek van het merk. De ontwerper, Eque. M combineert deze overtuiging en superieure functionaliteit om elke drager de brilervaring van zijn leven te bezorgen. In een tijdperk van verschillende identiteiten en een overvloed aan informatie, is het merk een uniek bestaan ​​dat een unieke kijk op stijl en luxe biedt.

Tegenwoordig zijn de gewaagde, maar delicate creaties van Eque. M, worden geprezen door wereldwijde modeleiders in meer dan 30 landen. Het merk is een bestaan ​​geworden dat verder gaat dan een mode- en functioneel accessoiremerk. Het is een levensstijl die de gratie van elke fan naar voren brengt. Eque.M streeft ernaar het lot van je Facescape te ontdekken. Elk Eque.M-stuk is de opeenstapeling van het beste Japanse vakmanschap, dat alleen te vinden is in Fukui, Japan. Met moed en onbevreesd als onze deugd, en een niet-aflatende aandacht voor detail, is elke vakman trots op elke minutieuze creatie, op zoek naar schoonheid en functionaliteit.

Onze acetaatafwerkingen die de schitterende kleuren naar voren brengen en onze kenmerkende oogverblindende glans hebben aanzienlijk meer tijd nodig dan de gemiddelde procedure. Onze metaalcreaties vereisen het gebruik van het puurste titanium, verfijnd in Japan, dat met de ingewikkelde ontwerpen wordt onthaald door critici en fans van over de hele wereld.

Handgemaakt in Japan door Eque.M. De belofte van eeuwige passie voor uitmuntendheid en vakmanschap.

MerkEque.M
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen