Gucci

Het huis van Gucci is van oorsprong Italiaans en opgericht door Guccio Gucci in Florence in 1921. Hij opende in 1921 een kleine tassen fabriek in Florence. Na het openen van een winkel in Rome en Milaan, bereikt het merk Gucci in 1953 zelfs Amerika. Vlak daarna stierf Guccio Gucci en Florence en werd het bedrijf overgenomen door zijn drie zonen. Eind jaren ’60 werd het bekende Gucci logo met de dubbele G initialen ontworpen. Momenteel is Gucci in de handen van het Franse modeconglomeraat Kering.

Gucci blijft de collectie uitbreiden met diverse artikelen. Toch houden de lederwaren tot op heden de overhand. Gucci biedt een brillenassortiment voor zowel dames al heren. Gucci brillen stralen luxe uit en hebben een degelijk statussymbool. De brillen variëren in kleur, vorm en materiaal, om die is er altijd een Gucci zonnebril die perfect past.

Gucci is een brillen merk die veel gebruik maakt van bijzondere aspecten. Zo hebben ze mooie kleuren combinaties en bijzondere details. Ze hebben modellen die voor iedereen zijn weggelegd. Opvallende maar ook minder opvallende brillen, waar ieder zich prettig bij zult voelen.

Bij AKKERMAN EYE FASHION is Gucci een welbekend merk. De brillen zijn te herkennen aan het bekende Gucci logo dat op bijna alle brillen gegraveerd staat. Zowel de correctie als zonnebrillen van Gucci zijn erg populair in onze winkel.

MerkGucci
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen