Lindberg

Paul-Jon Lindberg is de oprichter van het merk Lindberg. Hij runde een brillenzaak in het koopcentrum van Aarhus, Denemarken. Toen hij op zijn vijftigste brildragend werd, kwam hij erachter dat er geen enkel montuur uit zijn winkel geheel naar zijn tevredenheid was. Samen met Hans Dissing begon hij aan de ontwikkeling van een bril die hij zelf wel zou dragen.

Met het ontwikkelen van brillen die hij graag wilde dragen, sloeg hij in op een gat in de markt. Ze zijn super chique en Paul-Jon was niet de enige die behoefte had aan dit soort brillen.

De brillen van Lindberg dienen namelijk van lichtgewicht te zijn, zodat deze het dagelijks leven niet belemmeren, maar dienen tevens sterk te zijn, zodat deze tegen een stootje kunnen. Vandaar dat de brillen van Lindberg zijn gemaakt van titanium. Alle brillen zijn gemaakt uit één stuk en hebben geen schroeven. Dat resulteert in een bril waaraan hoge eisen van functionaliteit zijn gesteld en dit merk je in de details.

In de jaren is het merk veel gegroeid. Voornamelijk liggen de interesses in de Lindberg brillen bij het wat oudere publiek, wat logisch is, want tenslotte creëerde hij die brillen rond diezelfde leeftijd voor zichzelf. De brillen zitten super fijn op de neus en hebben een strakke uitstraling. De brillen van Lindberg zijn anders dan de andere brillen.

Wij bij AKKERMAN EYE FASHION kunnen ook voor u de juiste Lindberg bril uitzoeken! Een bril die perfect staat bij uw gezicht en gegarandeerd lekker zit. Kom gerust langs op het eens te proberen.

MerkLindberg
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen