Maybach

De ultieme luxe brillencollectie, handgemaakt van zeldzame en kostbare materialen, die het legendarische imago van het merk weerspiegelt, symbool van succes en prestatie.

Onze zonnebrillen en optische brillen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en met veel aandacht voor detail samengesteld. Elk onderdeel wordt in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste eisen.

MAYBACH, het prestigieuze luxemerk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige luxe accessoires, neemt hun missie serieus en heeft een beperkte collectie gecreëerd die letterlijk een sieraad voor het oog is. Deze unieke meesterwerken zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd en worden versterkt door de meest luxueuze en kostbare materialen die de wereld van de brillenliefhebber kan bieden. MAYBACH-brillen zijn een tijdloze investering

Alleen exclusieve materialen van de beste bronnen worden overwogen, zorgvuldig geselecteerd en nauwgezet bewerkt. Meestervaklui componeren hun kunstwerken uit het fijnste leer, kostbare houtsoorten, natuurhoorn uit de Aziatische waterbuffel en zelfs puur goud en oogverblindende diamanten. Hun verfijnde vaardigheden worden aangevuld door hun passie voor perfectie bij het maken van onweerstaanbare stukken.

De behendige handen en ervaren ogen van de MAYBACH Eyewear-vakmensen creëren een individueel meesterwerk in elk frame, waarbij een subtiele balans wordt gevonden tussen traditionele en moderne productietechnieken. Naast het charisma van unieke materialen, is het de veelheid aan handvaardigheid en een passie voor perfectie die de individuele charme van elk afzonderlijk frame creëren.

MerkMaybach
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen