Prada

Prada

Modehuis Prada volgt de mode niet, maar creëert het. Prada staat gelijk aan luxe en kwaliteit en streeft naar excellentie. In 1913 opent Mario Prada zijn eerste winkel in Milaan en vindt sindsdien voor zijn ontwerpen creativiteit in architectuur en kunst. Interesse en nieuwsgierigheid voor de wereld, maatschappij en cultuur zijn goed terug te zien in de designs. De key elementen uit de kleding en accessoire lijn is eveneens terug te zien in de eyewear waardoor de collecties één geheel vormen. Hierdoor zijn de brillen van Prada door de echte liefhebbers goed te herkennen.

Prada Linea Rossa is de sportieve brillenlijn van het designermerk Prada. In deze designcollectie is de inspiratie op de wereld van sport goed terug te zien. Deze lijn brillen van Prada zijn te herkennen aan het rode Prada logo. Dit logo staat gegraveerd op de veren van de brillen. De luxe sportieve modellen passen goed bij casual en luxueuze kledingstijl en zijn uitermate geschikt voor tijdens het sporten zoals golf, zeilen en skiën.

U kunt dus wel concluderen dat Prada een brillen collectie heeft die geschikt is voor iedereen. Ze bieden brillen aan voor zoveel diverse gelegenheden, dat er altijd wel iets voor u bij zal zitten. Dit geldt voor zowel de correctie als de zonnebrillen collectie.

Wilt u advies over de brillen? Bij AKKERMAN EYE FASHION hebben we getraind personeel in dienst. Zij kunnen u precies vertellen en laten zien welke bril het beste bij u past. Kom langs en laat ons team u helpen.

MerkPrada
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen