Ray-Ban

Generaal MacCready van de Amerikaanse luchtmacht gaf de opdracht een nieuwe zonnebril te ontwikkelen welke beschermt tegen de scherpe zon op grote hoogtes. Dit werd het iconische pilotenmodel van Ray-Ban wat in begin jaren ’30 de basis heeft gelegd voor het huidige merk. Niet alleen het merk, maar ook het pilotenmodel van Ray-Ban werd razend snel populair en is inmiddels nog steeds een van de best verkochte zonnebrillen allertijden.

In 1999 is Ray-Ban verkocht aan het Italiaanse Luxottica Group. Sindsdien biedt Ray-Ban een steeds uitgebreidere collectie met bekende modellen, zoals de Aviator, Cockpit, Wayfarer, Erika en de New Wayfare. De ontwerpen van Ray-Ban zijn tijdloos, modern en unisex.

Sinds kort bieden ze ook steeds meer ontwerpen aan met bijzondere materialen of elementen. Zo hebben ze zonnebrillen van spijkerstof of van echt hout. Wat Ray-Ban zo leuk maakt is dat het exclusieve brillen zijn, maar wel tegen een goede Ray-Ban prijs en kwaliteit.

Ook de correctiemodellen van Ray-Ban hebben dezelfde kwaliteit en prijs verhoudingen. Ze zijn modern, tijdloos en bieden de juiste comfort voor een hele dag. Bent u nou ook benieuwd naar de nieuwe modellen van Ray-Ban? U kunt ons altijd bellen of langskomen in de winkel voor meer informatie.

MerkRay-Ban
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen