Res Rei

De brillen van RES REI zijn allemaal met liefde gemaakte brillen uit Italië. Elk onderdeel is handgemaakt, van het acetaat, tot het scharnier tot de gehele productie. De naam van het merk RES REI symboliseert het Italiaanse erfgoed. Het mooie oude Rome en de Latijnse taal staan centraal.

De collectie monturen van RES REI zijn echte Italiaanse toppers. Ze hebben gebruik gemaakt van technische vernieuwingen met betrekking tot de comfort van de brillen. Ze gebruiken een nieuwe techniek waarbij de zwaartekracht wordt gecentreerd bij de oren. Hierdoor voelen de monturen tijdens het dragen een stuk lichter.

De collectie van RES REI heeft een eigentijds karakter. De prachtige kleurschakeringen gecombineerd met het bijzondere gebruik van vormen maken de monturen uitzonderlijk. De ontwerpen zijn erg hip en stijlvol. Ze zijn niet leeftijdsgebonden en geven een sensationele uitstraling.

Het synchroon samensmelten van dingen en ideeën, de Latijnse betekenis van RES REI, laten ze geweldig tot hun waarde komen. Bent u ook benieuwd naar onze nieuwe correctie brillen? Kom dan langs bij ons op de Kruiskade en laat u compleet verassen door de functionaliteit en de esthetiek van de brillen van RES REI.

MerkRes Rei
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen