Sama

Je hebt mensen die van auto’s houden en andere zijn weer dol op handtassen, schoenen of horloges. Sama Eyewear geeft u een luxe collectie aan monturen. Daarnaast worden alle monturen van Sama niet gelijk gemaakt zoals andere massamerken. In schril contrast met deze massamerken, eten, drinken en ademen luxe luxemerken zoals Sama Eyewear luxe brillen, en houden ze zich strikt aan de haute couture-filosofie van de mode om alleen de beste producten in zeer beperkte hoeveelheden te produceren.

Sama’s missie is om u te helpen luxe brillen beter te begrijpen en waarderen, en u toegang te bieden tot ’s werelds beste collectie luxe monturen en zonnebrillen op sterkte. Wij van Sama geloven dat luxe gelijkwaardige producten en service is. Deze combinatie van visie zorgt ervoor dat Sama uitblinkt onder de massa designer merken, die gaan voor massaproductie maar Sama laat zien dat ‘less is more’.

Veel van ‘s werelds beste beroemdheden, zakenmensen en socialites – evenals professionele brillen, kenners en verzamelaars – zijn het erover eens dat de elegante ontwerpen, innovatieve technologieën, onvergelijkbare materialen, ongeëvenaarde productiekwaliteit en exclusiviteit van Sama Eyewear het tot het beste luxe brillenmerk ter wereld maken.

Look Good.  Do Good.  Sama Eyewear.

MerkSama
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen