Theo

Theo

Theo monturen zijn direct te herkennen. Vrolijk, fris en eigenzinnig zijn woorden welke dit merk omschrijven. Theo is één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld. Hiermee onderscheidt het merk zich van alle andere brillen aanbieders.
Opticiens Wim Somers en Patrick Hoet richtten in 1989 het merk Theo op, omdat ze de huidige modetrends te gewoon vonden. Theo monturen zijn ware kunstwerken welke in kleine oplage worden geproduceerd. In het begin was het merk vooral populair onder een selecte groep, maar tegenwoordig breid het merk zich snel uit onder een breder publiek.
De reden dat er meer aandacht is voor de brillen collectie van Theo is omdat ze goed en op een leuke manier opvallen. Er werd onderling over gesproken en het heeft een bijzondere maar vrolijke uitstraling, iets wat mensen ook graag uit willen stralen. Buiten de bijzondere frisse kleuren hebben ze ook nog eens unieke vormen. Al met al, om een Theo loop je niet zo snel heen.
Wij bij AKKERMAN EYE FASHION hebben de brillen in verschillende frisse, vrolijke kleuren binnen gehaald. Ben jij nou ook zo benieuwd welke kleur jou het beste staat? U bent altijd van harte welkom om langs te komen. We zijn zes dagen in de week voor u geopend!

MerkTheo
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen