Tom Browne

Thom Browne is de meest toonaangevende modeontwerper van dit moment. Hij is ontdekt door Ralph Lauren en geprezen door Anna Wintour. Hij wordt geroemd om zijn klassieke, goed gestroomlijnde pakken die een opmerkelijk komische twist hebben; alle fashionata lopen weg met zijn “gekrompen”pakken, “te korte”broeken en buitengewone overhemden, en we houden er van!

Na tien jaar hiermee faam te hebben gemaakt lanceert hij nu zijn exclusieve brillenlijn erbij. Thom Browne eyewear staat voor een onderscheidende, in Japan gemaakte collectie met een geheel eigen signatuur. De unieke ontwerpen zijn geïnspireerd op artiesten, kunstenaars en toparchitecten uit de jaren ’40, ’50 en ’60. De brillen worden gemaakt in speciaal ontwikkelde kleurencombinaties die samengaan met echt leer en zijkapjes van metalen maas. Allemaal gekenmerkt door Browne’s handtekening; de rood, wit, blauwe logo streep.

De brillen van Thom Browne zijn niet voor iedereen weggelegd, het moet echt bij je passen. Het moet niet alleen matchen bij je uiterlijk maar ook bij een stukje persoonlijkheid. De brillen zijn stuk voor stuk unieke exemplaren, ze lijken in geen gevallen op elkaar of op andere merken.

Denkt u dat u geschikt bent voor het dragen van de brillen van Thom Browne? Durft u het aan? Aarzel dan niet en kom van de week nog langs! Krijgt u nog wat terug van de verzekering? Wij bieden de declaratieservice voor u aan. U hoeft zich nergens druk om te maken, wij regelen het allemaal voor u.

MerkTom Browne
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen