Tom Ford

Onlangs is Tom Ford door de ‘Times’ uitgeroepen tot meest invloedrijke ontwerper van het moment. Hij heeft gevoel voor mode, wat de brillen van Tom Ford onmisbaar maakt in de mode-industrie. Alle brillen van Tom Ford hebben hun eigen ‘touch’, dit maakt de collectie zo fascinerend.

Tom Ford is een nieuw, fris, trendy en hip merk. Hij presenteert brilmonturen voor vrouwen en mannen met geavanceerde nieuwe richtingen. Tom Ford maakt gebruik van schone lineaire vormen die een moderne, minimalistische luxe uitstralen. De vintage geïnspireerde frames worden vervaardigd uit rijke materialen. De eerste zonnebrillen lijn van Tom Ford werd in 2005 ontworpen. Vandaag de dag zijn de zonnebrillen van Tom Ford niet meer weg te denken.

Tom Ford is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Vrijwel iedereen kent het merk en heeft een positieve assosiatie ermee. Bij ons in de winkel op de Kruiskade is het merk erg geliefd. De brillen hebben een bijzondere maar luxere uitstraling voor zowel mannen als vrouwen.

Ons team is altijd bereid u te helpen. Met het uitzoeken van de perfecte bril, het uitvoeren van de oogmeting en het advies geven op glazen geeft als resultaat dat u dalijk met een goed gevoel de deur bij ons verlaat, daar streven wij graag naar!

MerkTom Ford
CategorieZonnebrillen / Correctiebrillen