Category

Correctiebrillen
akoni eyewear brand sunglasses banner

AKONI

Afkomstig uit Los Angeles, staat Barton Perreira voor tijdloos, glamour, chic en kwaliteit. De kwaliteit is te danken aan de producten waaruit de monturen bestaan. Voornamelijk gebruiken de ontwerpers Japans acetaat wat nog wordt gemaakt en gedroogd op de ouderwetse manier.

Maybach

MAYBACH, het prestigieuze luxemerk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige luxe accessoires, neemt hun missie serieus en heeft een beperkte collectie gecreëerd die letterlijk een sieraad voor het oog is. Deze unieke meesterwerken zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd en worden versterkt door de meest luxueuze en kostbare materialen die de wereld van de brillenliefhebber kan […]

Chloé

Tijdens een vakantie in de zomer van 2012 zwierf Marco Lanero, oprichter van Delirious, door de straten van Cadore op zoek naar een klein atelier waar hij een zonnebril op maat kon laten maken. Na lang en hard zoeken kwam hij een team van jonge ambachtslieden tegen die hem zijn eerste handgemaakte zonnebril maakten.

Bottega Veneta

Bottega Veneta werd in 1966 in Vicenza, Italië opgericht door ondernemers Michele Taddei en Renzo Zengiaro. Michele Taddei was toen getrouwd met Laura Braggion, die samen met hem het bedrijf ontwikkelde. Het bedrijf ontwikkelde een onderscheidend ontwerp van leerweefsel, intrecciato genaamd, dat op de buitenkant van veel van zijn producten werd gebruikt en op grote […]

Lindberg

De brillen van Lindberg dienen namelijk van lichtgewicht te zijn, zodat deze het dagelijks leven niet belemmeren, maar dienen tevens sterk te zijn, zodat deze tegen een stootje kunnen. Vandaar dat de brillen van Lindberg zijn gemaakt van titanium.

Dita

De vintage monturen uit de jaren '50 tot en met de jaren '80 zijn de belangrijkste inspiratiebron voor de Dita collectie. Dita heeft het vermogen om iemands persoonlijkheid te transformeren en tegelijkertijd te versterken, hierdoor hebben ze de wereldwijde waardering gekregen waarmee ze tot op de dag van vandaag bekend staan.

Res Rei

De collectie monturen van RES REI zijn echte Italiaanse toppers. Ze hebben gebruik gemaakt van technische vernieuwingen met betrekking tot de comfort van de brillen. Ze gebruiken een nieuwe techniek waarbij de zwaartekracht wordt gecentreerd bij de oren. Hierdoor voelen de monturen tijdens het dragen een stuk lichter.

Tom Ford

Tom Ford is een nieuw, fris, trendy en hip merk. Hij presenteert brilmonturen voor vrouwen en mannen met geavanceerde nieuwe richtingen. Tom Ford maakt gebruik van schone lineaire vormen die een moderne, minimalistische luxe uitstralen.

Thom Browne

Thom Browne eyewear staat voor een onderscheidende, in Japan gemaakte collectie met een geheel eigen signatuur. De unieke ontwerpen zijn geïnspireerd op artiesten, kunstenaars en toparchitecten uit de jaren ’40, ’50 en ’60. De brillen worden gemaakt in speciaal ontwikkelde kleurencombinaties die samengaan met echt leer en zijkapjes van metalen maas.

Eque.M

Een van 's werelds meest invloedrijke ontwerpers, die ook oprichter is van Frency & Mercury, heeft een nieuwe collectie gelanceerd onder een nieuw merk onder de eigen naam Eque.M. Frency & Mercury begint met meer dan een naam voor brillen.
1 2