Category

Zonnebrillen
akoni eyewear brand sunglasses banner

AKONI

Afkomstig uit Los Angeles, staat Barton Perreira voor tijdloos, glamour, chic en kwaliteit. De kwaliteit is te danken aan de producten waaruit de monturen bestaan. Voornamelijk gebruiken de ontwerpers Japans acetaat wat nog wordt gemaakt en gedroogd op de ouderwetse manier.

Dior

Uitgaande van de eerste brillencollectie die in 2008 met Marcolin werd ontwikkeld, drukken de zonnebrillen en brillen van Dsquared2 hun identiteit uit met een vleugje glamour en oneerbiedigheid waarbij vintage en eigentijdse vormen worden gecombineerd met moderne materialen, kleuren en texturen.
DIOR EYEWEAR AKKERMAN

Maybach

MAYBACH, het prestigieuze luxemerk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige luxe accessoires, neemt hun missie serieus en heeft een beperkte collectie gecreëerd die letterlijk een sieraad voor het oog is. Deze unieke meesterwerken zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd en worden versterkt door de meest luxueuze en kostbare materialen die de wereld van de brillenliefhebber kan […]

Chloé

Tijdens een vakantie in de zomer van 2012 zwierf Marco Lanero, oprichter van Delirious, door de straten van Cadore op zoek naar een klein atelier waar hij een zonnebril op maat kon laten maken. Na lang en hard zoeken kwam hij een team van jonge ambachtslieden tegen die hem zijn eerste handgemaakte zonnebril maakten.

BALMAIN

Theo monturen zijn direct te herkennen. Vrolijk, fris en eigenzinnig zijn woorden welke dit merk omschrijven. Theo is één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld. Hiermee onderscheidt het merk zich van alle andere brillen aanbieders.

Ray-Ban

Generaal MacCready van de Amerikaanse luchtmacht gaf de opdracht een nieuwe zonnebril te ontwikkelen welke beschermt tegen de scherpe zon op grote hoogtes. Dit werd het iconische pilotenmodel van Ray-Ban wat in begin jaren ’30 de basis heeft gelegd voor het huidige merk.

Gucci

Gucci is een brillen merk die veel gebruik maakt van bijzondere aspecten. Zo hebben ze mooie kleuren combinaties en bijzondere details. Ze hebben modellen die voor iedereen zijn weggelegd. Opvallende maar ook minder opvallende brillen, waar ieder zich prettig bij zult voelen.

Dolce & Gabbana

Het Italiaanse karakter van de ontwerpers komt sterk terug in de collectie brillen van Dolce & Gabbana. De ontwerpen van het merk zijn eigentijds en vernieuwd. De nadruk van het merk ligt in het gebruik van contrasten, details, creativiteit en sensualiteit. De hippe creaties maken een duidelijke onderscheiding tussen heel vrouwelijk of mannelijk.

Dita

De vintage monturen uit de jaren '50 tot en met de jaren '80 zijn de belangrijkste inspiratiebron voor de Dita collectie. Dita heeft het vermogen om iemands persoonlijkheid te transformeren en tegelijkertijd te versterken, hierdoor hebben ze de wereldwijde waardering gekregen waarmee ze tot op de dag van vandaag bekend staan.

Res Rei

De collectie monturen van RES REI zijn echte Italiaanse toppers. Ze hebben gebruik gemaakt van technische vernieuwingen met betrekking tot de comfort van de brillen. Ze gebruiken een nieuwe techniek waarbij de zwaartekracht wordt gecentreerd bij de oren. Hierdoor voelen de monturen tijdens het dragen een stuk lichter.
1 2