Contactlenzen

Contactlenzen

Contactlenzen

Bent u opzoek naar een contactlensspecialist in Rotterdam? En wilt u de beste kwaliteit en service ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden naast kwalitatieve oogzorg ook de beste producten aan om uw ogen optimaal te laten kijken.

Sinds enige tijd werken wij samen met LensOnline. LensOnline is een online platform voor contactlensdragers en werkt daarbij samen met lokale partners. Door onze krachten te bundelen biedt dit een unieke samenwerking aan waarbij we contactlenzen kunnen aanbieden voor internet prijzen.
De service loopt gewoon via AKKERMAN EYE FASHION en blijft dus zoals u gewend bent. Onze contactlensspecialist kan de lenscontroles bij u uitvoeren, u adviseren welke type contactlenzen het beste bij uw ogen passen en tot slot helpen met het oefenen van het inbrengen van de lenzen.

Wilt u meer informatie over contactlenzen of over onze uitgebreide oogzorg? Kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze specialisten en ondersteunende collega's zullen hun uiterste best doen om uw wensen te vervullen.