Famke Louise X Akkerman Kruiskade

Met trots presenteert Famke Louise haar exclusieve Famke Louise X Akkerman Kruiskade zonnebrillen collectie. De zonnebrillen van Famke Louise zijn de eyecatchers van 2021. Vier prachtige customized monturen die laten zien wie zij is en waar zij voor staat. Met veel plezier heeft zij deze collectie mogen maken in samenwerking met Akkerman Kruiskade.

Famke is een Nederlandse vlogger, influencer, actrice en zangeres. Met haar passie voor fashion en styling heeft Famke Louise samen met Akkerman Kruiskade een zonnebrillen collectie mogen uitbrengen. Deze vier monturen van de zonnebrillencollectie bevatten onderdelen van het toonaangevende merk Cartier. Haar vier customized zonnebrillen genaamd Diva, Blue, Icy en Exclusive hebben elk een andere look en feel. Zo heeft zij ervoor gezorgd dat de zonnebrillen unisex zijn en er voor iedereen een perfecte bril is. Het panterkopje in de glazen is het kenmerk van Famke Louise en is ook verkrijgbaar met 18k blacklight diamanten. Het moet niet gekker worden.

Voor de fashionista’s onder ons heeft Famke Louise een zonnebril ontworpen genaamd “Exclusive”, waarvan de ‘C’ en de neusbrug volledig ingelegd zijn met 0,32k diamanten. 

De zonnebrillen van Famke Louise X Akkerman Kruiskade zijn alleen verkrijgbaar in de winkel van Akkerman Kruiskade of online op www.akkermankruiskade.nl

Zie hieronder de Famke X Akkerman Kruiskade collectie!

 

Styling @famkelouise_
Muah @kato.fierkens
Photography @menar.quia