Nanofocaal

Nanofocaal

Sinds 2013 zijn de multifocale glazen voorbijgestreefd door de Nanofocale glazen. Deze glazen worden door middel van een revolutionaire freestechniek op Nanotechnologie geslepen, waardoor de vertekening die altijd aanwezig is in het glas maximaal gereduceerd wordt t.o.v. het multifocale glas.

Uw brillenglas bestaat nu uit duizenden kleine brillenglazen. Door deze NANO slijptechniek is het mogelijk om met behulp van een 5-punts meting een veel zuiverder glas te fabriceren. Naast de oogmeting wordt ook de inclinatie/doorbuiging, draaipunt oog tot glas gemeten, leesafstand en dominant oog bepaald.

Met deze glazen krijgt u, net als bij een HD-tv, een HD-zicht. Naast het HD-zicht zal door deze techniek de vertekening die altijd aanwezig is in een glas sterk gereduceerd worden. Uw ogen behoeven de vertekening niet meer te compenseren waardoor u comfortabeler zult kijken. Deze glazen hebben vooral een groot voordeel in het donker en achter de computer.

Om de HD-glazen goed aan te meten, heeft Essilor besloten bij AKKERMAN EYE FASHION een aanmeetcentrum te openen. Specialistische apparatuur in combinatie met maximale bijscholing, zorgen voor een optimaal HD-zicht! Doordat u deze glazen aanschaft in het daarvoor gemaakte aanmeetcentrum, heeft u 100% gewenningsgarantie op de glazen. Maak snel een afspraak!

winkel