Nieuws / AKKERMAN EYE FASHION IN LOURENS MAGAZINE

AKKERMAN EYE FASHION IN LOURENS MAGAZINE

AKKERMAN EYE FASHION IN LOURENS MAGAZINE

AKKERMAN EYE FASHION staat nu in het Lourens Magazine, haal hem snel in de winkel. Nieuwsgierig wat Lourens Magazine schrijft over AKKERMAN EYE FASHION? Hier alvast een klein voorproefje:

AKKERMAN EYE FASHION is de absolute pionier op het gebied van eye fashion: internationale celebs vliegen er speciaal voor naar de Kruiskade, te Rotterdam. Geheel in navolging van die passie is AKKERMAN EYE FASHION absoluut een ´Michelin-ster´ waard. Het niveau is dus ongekend hoog, met een collectie monturen in een prettige prijsklasse van Tom Ford, Chanel en Prada tot aan buffelhoornen en massief gouden monturen, al dan niet met diamanten. Totaal niet kitsch, maar puur ingetogen chic. De bril als sieraad. Ook voor heren.

Naast bekende merken zoals Dior, Olivier Peoples, Lindberg en Cartier, vind je bij AKKERMAN EYE FASHION ook een met zorg geselecteerd aanbod van exclusievere merken. Deze veelal uitgesproken monturen van onder andere Cazal, Thom Browne, Mikli en Theo zijn vaak in beperkte oplage verkrijgbaar en daarom echte publiekstrekkers. Gezien de strenge winkelselectie van de leveranciers, kan AKKERMAN EYE FASION zichtzelf met trots een preferred supplier van deze merken noemen.

Variluxcenter
AKKERMAN EYE FASHION heeft een professioneel Variluxcenter. Dit houdt in dat alles op het gebied van Varilux aanwezig is. Het Variluxcenter is samen met Varilux ontwikkeld en met speciale apparatuur wordt alles op de 100ste mm nauwkeurig gemeten. Oogmetingen worden gedaan door gediplomeerd personeel. Zelfs het kijkgedrag wordt met behulp van apparatuur gemeten, zodat AKKERMAN EYE FASHION het juiste type Varilux glas kan adviseren. Hierdoor is het mogelijk om glazen aan te meten waarbij, net als bij een HD-tv, een HD-zicht verkregen wordt. Doordat deze glazen worden aanschaft in het daarvoor gemaakte aanmeetcentrum, wordt er 100% gewenningsgarantie op de glazen gegeven.