Nieuws / AKKERMAN EYE FASHION bij A LOT OF FASHION!

AKKERMAN EYE FASHION bij A LOT OF FASHION!

AKKERMAN EYE FASHION bij A LOT OF FASHION!

Na 2 succesvolle uitverkochte edities in 2015, organiseert A LOT OF FASHION op 14 april 2016 een pre-summer edition in HUGH in Rotterdam en AKKERMAN EYE FASHION is daarbij!

A LOT OF FASHION staat in het teken van geweldige prijzen, cocktails, bites en swingende muziek. Zo kunt u onder andere kans maken op een waardebon van €250,- voor een zonnebril naar keuze bij AKKERMAN EYE FASHION! Ook worden er heel veel andere mooie prijzen uitgereikt op deze gezellige avond.

A LOT OF FASHION wordt gevierd in HUGH, de hotspot van Rotterdam. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehost door niemand minder dan Fred van Leer. Het beloofd een gezellige fashion avond te worden en iedereen is een winnaar aan het einde van de avond, want iedereen gaat met een goedgevulde goodiebag t.w.v. minimaal €75,- naar huis!

Bent u de gelukkige winnaar van de waardebon van €250,- voor een zonnebril naar keuze bij AKKERMAN EYE FASHION? Kom dan langs bij ons op de Kruiskade en laat u helpen door onze stylisten om de perfecte designer zonnebril voor u te vinden!

Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina of de pagina van A LOT OF FASHION.