Nieuws / Brillentrends 2017

Brillentrends 2017

Brillentrends 2017

Nu het nieuwe jaar weer is begonnen, is het tijd voor een nieuwe bril! Inmiddels zijn de nieuwe collecties designbrillen weer binnengekomen en dat belooft wat dit jaar! Bent u al nieuwsgierig naar de laatste trends?

Urban en industrieel

Urban en industrieel kenmerkt zich door eenvoudige, elegante, vintage brilmonturen met natuurlijke elementen. Denk hierbij aan verfijnde metalen monturen of een bril met een hout- of leerlook. Bij deze trend past alles, als het maar onderscheidend is van de dagelijkse monturen.

Ronde Brillen

Hoe ronder de bril, des te beter! Het was u waarschijnlijk al opgevallen, maar de ronde brillen zijn weer helemaal terug! Voorheen werden de ronde brillen voornamelijk als apart en opvallend beschouwd. Tegenwoordig is het helemaal hip om een ronde bril te dragen. Sterker nog, het is een modestatement! Laat ons u adviseren welke bril u perfect zou staan!

Bonte kleuren

In 2017 zijn de bonte kleuren helemaal hip. De kleur paars is nog steeds een hele belangrijke trend bij de brillen. Het gehele paarse kleurenpalet zie je terug komen. Van lila tot aubergine. De kleuren rood en blauw zijn beslist niet uit de monturen weg te denken.

Óversized

De oversized monturen zijn een duidelijke tegenhanger van de minimalische trends. Deze bril geeft u een stoere look en is letterlijk een ''grote trend''. Afhankelijk van het montuur kunnen er verschillende type glazen.