Nieuws / Christian Roth Trunk Show | AKKERMAN

Christian Roth Trunk Show | AKKERMAN

Christian Roth Trunk Show | AKKERMAN

Op 20 mei 2017 willen wij u graag uitnodigen voor de presentatie van de nieuwe ontwerpen van de stijlvolle Christian Roth Eyewear collectie.

Op dit bijzondere evenement zullen de beide ontwerpers van het merk aanwezig zijn: Christian Roth en Eric Domege. Tussen 14:00 en 17:00 zal dit evenement plaats vinden in onze winkel Akkerman Eyefashion.

Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje de twee ontwerpers persoonlijk te spreken. Christian Roth en Eric Domege zijn voor de mode erg belangrijk geweest! Christian Roth was de eerste ontwerper van brillen die zich in 1990 bij het Council of Fashion Designers of America mocht aansluiten. Namen als Karl Lagerfeld, Chloë, Marc Jacobs, Dior, Gaultier, Chanel en Micheal Kors maakte gebruik van hun talenten. Veel ontwerpen en technieken die door hen zijn ‘bedacht en uitgevonden’ zijn gebruikt voor deze merken. Tom Ford was een van de grote merken die geïnspireerd werd door deze twee mannen.

Na jaren lang succesvol zelfstandig brillen ontwerpen, is Christian Roth eind 2014 een samenwerking aangegaan met DITA eyewear. Iconisch ontwerpen waarvan U, zodra u de brillen ziet, zult herkennen waar grote merken hun fantasie soms leenden. 

 "Purchasing a Christian Roth-frame is like owning a piece of cultural history”

Wij verheugen ons er zeer op u daar te mogen ontmoeten!

Christian Roth – Dita Group