Nieuws / Nieuw jaar, nieuw merk!

Nieuw jaar, nieuw merk!

Nieuw jaar, nieuw merk!

Een nieuw jaar betekent nieuwe merken uitzoeken die perfect passen bij AKKERMAN EYE FASHION! Zo zijn we opzoek gegaan naar nieuwe, unieke merken die onze collectie kunnen versterken. Hierin zijn we goed geslaagd en mogen we twee top merken verwelkomen namelijk: Christian Roth & Moncler!


Christian Roth
Christian Roth verscheen voor het eerste op de modeshow van Karl Lagerfield in het jaar 1985 en werd al snel opgepikt door de echte fashion ontwerpers. Door de uitzonderlijke collectie brillen behaalde Christian Roth zijn succes! Vorig jaar op de Silmo in Parijs waren wij verkocht. De nieuwe collectie zonne- en correctie brillen voor het jaar 2017 passen precies bij hetgeen waar wij het meest van houden; fashion, klasse, uitzonderlijk en uitdagend!


Moncler
Moncler heeft een al een lange tijd een status in de fashion wereld. Moncler is opgericht in Monestier-de-Clermont in Frankrijk in het jaar 1952. Moncler staat bekend om hun hoge kwaliteit producten en is sinds een aantal jaar ook begonnen met een eyewear collectie. AKKERMAN EYE FASHION versterkt het zonnebrillen aanbod met dit designermerk!


Bent u benieuwd naar deze nieuwe merken? Kom dan gerust eens kijken bij ons op de Kruiskade in Rotterdam!