Nieuws / Res Rei en Hoet bij AKKERMAN EYE FASHION!

Res Rei en Hoet bij AKKERMAN EYE FASHION!

Res Rei en Hoet bij AKKERMAN EYE FASHION!

AKKERMAN EYE FASHION mag met trots presenteren dat wij twee unieke merken aan onze collectie brillen hebben toegevoegd! Wij vinden het geweldig om ons ruime assortiment vaak te vernieuwen met speciale merken en onze ogen vielen meteen op de bijzondere merken Res Rei en Hoet!

Res Rei
Res Rei is een Italiaans merk dat handgemaakte brillen maakt met passie en liefde. De brillen van Res Rei symboliseren het Italiaanse erfgoed. Het mooie oude Rome en de Latijnse taal staan centraal. Wij bij AKKERMAN EYE FASHION waren snel verkocht en hebben de correctiebrillen van Res Rei meteen ingeslagen.

Hoet
Hoet presenteert met trots een nieuw brillenconcept. Na 4 jaar onderzoek en ontwikkeling brengen zij 3D laser-geprinte brillen van titanium op de markt. Deze techniek biedt een aantal ongekende mogelijkheden qua vormgeving en is milieuvriendelijk. Het merk is razend populair en nu ook verkrijgbaar bij AKKERMAN EYE FASHION!

Bent u nou ook super benieuwd naar de collectie van Res Rei en Hoet? Neem dan snel een kijkje bij ons op de Kruiskade en laat onze collega's u helpen te zoeken naar de perfecte bril voor u!