Nieuws / Zonnebrillen trends 2016!

Zonnebrillen trends 2016!

Zonnebrillen trends 2016!

De tijd vliegt! Het is alweer mei en de zon begint deze week al goed met schijnen. Nog geen zonnebril aangeschaft dit jaar? Dan wordt het nu echt tijd dat u de perfecte zonnebril gaat uitzoeken voor deze zomer.

Ondanks dat zonnebrillen in eerste plaats bedoeld zijn om uw ogen te beschermen tegen fel licht en UV-straling, is een zonnebril ook uitgegroeid tot een echt modeaccessoire. Ieder seizoen zijn er weer andere trends om uw outfit compleet te maken. Bent u nou ook benieuwd wat de trends van 2016 zijn op het gebied van zonnebrillen? AKKERMAN EYE FASHION zet ze hier voor u onder elkaar.

Tijdloos Bohemian

Deze trend lijkt nooit oud te worden! Deze zonnebrillen herkent u aan de vrolijke kleuren, franjes en prints. Of u nu naar een festival gaat, naar het strand of de stad in? Deze brillen kunnen altijd.

Sweet like candy

Voor de dames onder ons, is deze trend één van de favorieten. Pasteltinten en zoete kleurtjes. Deze zonnebrillen hebben een vrouwelijke en romantische uitstraling. Ze geven elke outfit een instant zacht en classy karakter.

Rond

Ronde zonnebrillen horen al jaren bij de trend. Celebrities worden massaal gespot met deze zonnebrillen, ook dit jaar weer! Ze zijn in alle kleuren en variaties verkrijgbaar, bekijk bijvoorbeeld onze uitgebreide round collectie van Ray Ban.

Parijse chic

Parijse vrouwen staan bekend om hun chic-elegante allure, zo ook op zonnebrillen gebied. De klassieke bril met de perfecte details aan rijke materialen zoals diamanten, parels en andere elegante details.

Sporty inspired

Voor de mannen onder ons, is er ook een sportieve zonnebril! Sportief en trendy gaan hartstikke goed samen. Deze zonnebrillen zijn comfortabel en passen goed bij een actieve levensstijl. Lichte materialen, rubberen details en een perfecte pasvorm zijn kenmerkend voor deze stijl.

A touch of gold

Last but not least, goud raakt nooit uit de mode. Gouden details geven een chique uitstraling. Tegenwoordig is niets meer te gek, zelfs gouden glazen passen goed bij deze trend. 

Bent u nou benieuwd welke trend het beste bij u past? Laat u adviseren door onze stylisten op de Kruiskade. Wij vinden gegarandeerd de perfecte zonnebril voor u.