Over ons

Wie zijn wij

AKKERMAN Kruiskade Rotterdam optiek AKKERMAN EYE FASHION is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Hier vindt u werkelijk de mooiste design brillen!!!

AKKERMAN Kruiskade Rotterdam optiek AKKERMAN EYE FASHION is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Hier vindt u werkelijk de mooiste design brillen die op de beurzen in Parijs, Milaan en New York worden ingekocht. Merken zoals DITA, Cazal, Thom Browne, Chanel, Theo, Mikli, Starck, Cartier, Lindberg, Tom Ford, Prada, Mykita, Oliver Peoples en Paul Smith zult u uitgebreid bij ons vinden. Bekijk hier meer merken uit onze collectie.

Quote: ´Eén Michelin-ster? Misschien wel twee!´ AKKERMAN is de absolute pionier op het gebied van eye fashion: celebs als Cliff Richard en Elton John vlogen ervoor naar de Kruiskade. Geheel in navolging van die passie is AKKERMAN EYE FASHION absoluut een ´Michelin-ster´ waard. Het niveau is dus ongekend hoog, met een collectie monturen in een prettige prijsklasse van bijvoorbeeld Tom Ford, Chanel en Prada tot buffelhoornen en massief gouden monturen, al dan niet met diamanten. No way kitscherig, maar puur ingetogen chic. De bril als sieraad. Ook voor heren.”

AKKERMAN heeft een professioneel Variluxcenter. Dit houdt in dat alles op het gebied van Varilux aanwezig is. Ons Variluxcenter is samen met Varilux ontwikkeld en met speciale apparatuur wordt alles op de 100ste mm nauwkeurig gemeten. Oogmetingen worden gedaan door gediplomeerd personeel. Zelfs uw kijkgedrag wordt met behulp van apparatuur gemeten, zodat wij het juiste type Varilux glas voor u kunnen adviseren.

ontmoet ons team

Erwin - Bedrijfsleider

Erwin - Bedrijfsleider

Kaleih - Opticien

Kaleih - Opticien

Brigitte - Opticien

Brigitte - Opticien

Sara - Verkoopmedewerker

Sara - Verkoopmedewerker

Akkerman Kruiskade

Akkerman Eye Fashion

Luxe in alle opzichten

winkel binnen

Dita specialist