Verzending & Retour

Wij versturen aangetekend via PostNL
De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Wij vertrouwen erop dat jouw bestelling binnen 48 uur wordt afgeleverd door PostNL. Voor de bezorging zijn we echter afhankelijk van de snelheid van PostNL en de stiptheid van de postbode. Heb je vragen over de verzending neem dan gerust contact met ons op. Doe dit a.u.b. via mail en niet telefonisch. 

Het bestelmoment bepaalt wanneer de levering aankomt
De levertijd is afhankelijk van het bestelmoment. Bestelt u zaterdag of zondag dan versturen wij dinsdag. Bestelt u op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 17.00 uur dan versturen wij de volgende dag.

Artikel niet naar wens?
Het kan natuurlijk voorkomen dat het bestelde artikel niet naar wens is. Geen probleem, meld dit dan door een mail te sturen naar info@akkermankruiskade.nl. Stuur het artikel compleet, in de originele verpakking en ongedragen retour naar:

Akkerman EyeFashion
Kruiskade 90
3012 EH Rotterdam

Retour zenden is altijd op eigen kosten en risico. Zorg voor verzekerd vervoer indien u een kostbaar artikel wilt retourneren. Nadat het artikel terug gekomen is bij ons gaan wij over tot terugbetaling inclusief de verzendkosten, mits het artikel daadwerkelijk onbeschadigd en ongedragen is.