Zonneglas

Zonneglas

Het uitkiezen van de juiste zonneglazen is erg belangrijk. De juiste zonneglazen zorgen er namelijk voor dat uw ogen beschermd worden tegen schadelijke UV-stralen die afkomstig zijn van de zon. Daarom helpen wij u graag met het uitkiezen van goede zonneglazen, die bescherming bieden vanaf de eerste zonnestralen. Er zijn verschillende soorten zonneglazen bij AKKERMAN EYE FASHION voor verschillende situaties, zoals watersporten of autorijden.

UV-stralingen zijn enorm schadelijk voor het oog. Door deze stralingen kunnen de oogcellen beschadigen en moeten deze zich constant vernieuwen. Ook de herstelperiode hiervan is beperkt. Uiteindelijk kan dit voor permanente schade zorgen voor uw ogen. De UV-stralingen van de zon zijn zo sterk dat het hoornvlies van het oog al na één tot twee uur kan gaan zweren. Dit kan voorkomen worden als u onbeschermde blootstellingen vermijdt. Draag dus in de zon altijd een zonnebril met goede UV-werende glazen.

Tegenwoordig wordt een zonnebril als accessoire gedragen en ziet u steeds meer mensen met een modieuze zonnebril op sterkte lopen. De technologie groeit ook steeds harder. Zo zijn er Crizal zonneglazen gebaseerd op nanotechnologie. Crizal glazen zijn beschermt tegen krassen, vet, vuil en beschermt de ogen optimaal tegen de UV-stralingen. Dit zorgt ervoor dat u scherper zicht heeft!

Wilt u ook het beste voor uw ogen en ze optimaal beschermen? Dit kan door de juiste glazen te kiezen in uw zonnebril! Kies dan voor gepolariseerde glazen. Deze nemen de schitteringen van de zon weg. U zult scherper en helder zicht hebben, in welke situatie dan ook. Ook laten gepolariseerde glazen de kleuren perfect uitkomen. Deze glazen zijn dus ideaal voor een optimale UV-bescherming.

winkel